In de voedingsindustrie is hygiëne niet zomaar een vereiste, het is de ruggengraat van ieder nieuw proces. Bij edibo creëren we een veilige, hygiënische en efficiënte omgeving waarin zowel uw producten als uw medewerkers hun hoogste kwaliteitsniveau halen. Waarom wij uw geschikte partner in industriebouw voor de voedingsindustrie zijn?

1. HACCP-conformiteit als basisingrediënt voor succes

Hygiëne staat centraal in alles wat we doen. Vanaf het ontwerpproces tot de uiteindelijke bouw van uw industrieel gebouw: wij stellen de hygiënische omstandigheden die essentieel zijn voor uw dagelijkse operaties helemaal voorop.

Onze concepten, ideeën en adviezen houden maximaal rekening met de grote diversiteit in behoeften en (HACCP-)eisen binnen de voedingsindustrie, zodat uw bouwproject een absoluut toonvoorbeeld wordt voor industriebouw binnen de foodsector.

2. Er is geen oplossing die wij (nog) niet meester zijn

Bij edibo blijven we ver weg van de status quo in de industriebouw, ook binnen de voedingsindustrie. Dat betekent dat we het aan onszelf en onze bouwheren- en partners verplicht zijn om helemaal mee te blijven met de nieuwste bouwtechnieken, -materialen en -technologieën.

De voedingsindustrie vereist namelijk gebouwen die zijn uitgerust met specifieke faciliteiten zoals koelruimtes, vriescellen, opslagruimtes, lucht- en vochtdichte wanden, noem maar op. Bovendien moeten deze ruimtes niet alleen uitblinken in efficiëntie, maar ook in duurzaamheid.

edibo is gefundeerd op meer dan 40 jaar ervaring en expertise om aan al deze behoeften te voldoen. We besteden daarnaast de grootste aandacht aan de ideale compartimentering van uw gebouw, of het nu gaat om een kantoor, logistieke hal, productiehal of gekoelde hal.

belorta industriebouw voedingsindustrie
We besteden de grootste aandacht aan de ideale compartimentering van uw gebouw, of het nu gaat om een kantoor, logistieke hal, productiehal of gekoelde hal, zoals hier bij groente- en fruitveiling BelOrta in Borgloon.

3. Flexibele meedenkers als smaakmaker

Tot slot hebben we nog een unieke factor in huis. Of zeg maar meer dan 135 oplossingen: onze begaafde constructive challengers. Zij zijn die spreekwoordelijke kers op de taart en belichamen de proactiviteit, flexibiliteit en innovativiteit waar edibo voor staat. Van de structurele details vanuit ons intern studiebureau tot zij die het helemaal waarmaken op de werf: er is geen enkele challenge die we niet voor u aangaan.

Kies voor edibo, kies voor een uniek bouwverhaal

In zee gaan met edibo betekent kiezen voor een partner die de complexiteit van de voedingsindustrie begrijpt en dit perfect vertaalt naar uw uniek bedrijfsverhaal. Onze benadering is er een van samenwerking en maatwerk, waarbij uw specifieke behoeften en eisen altijd voorop staan. Want geen twee bedrijven in de voedingsindustrie zijn hetzelfde.

Wij zorgen ervoor dat uw industrieel gebouw niet alleen voldoet aan de huidige normen, maar ook helemaal klaar is voor de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen uw visie vorm kunnen geven.