Bent u als industriële speler of voedingsbedrijf binnen de regio Kempen-Antwerpen-Waasland op zoek naar een industriebouwer voor uw toekomstig nieuwbouw- of renovatieproject? Aangenaam! Wij zijn edibo, een industriële bouwspeler met meer dan 40 jaar ervaring en een grote voorliefde voor de grote, complexe projecten. Leer ons meteen beter kennen via de volgende vier cases!

1. Noesen Staalhandel  – Wommelgem

  • Bouwtype: nieuwbouw industriehal en kantoren
  • Bouwjaar: 2022
  • Oppervlakte: 6.500 m²

De Oosterweelverbinding in Antwerpen zorgt niet alleen voor verkeersuitdagingen. Ook heel wat bedrijven moesten hun de locatie van hun uitvalsbasis herzien. Noesen Staalhandel inclusief. Zij verlieten hartje Antwerpen voor een nieuwbouw industriehal en kantoren in Wommelgem.

Een project dat niet alleen uitblinkt op vlak van functionaliteit, maar ook esthetisch aan hoge vereisten diende te voldoen. Benieuwd naar het verhaal achter deze high-end realisatie? In deze blog blikken we uitgebreid terug op dit project.

nieuwbouw noesen staalhandel industriebouw antwerpen

2. Life Supplies  – Olen

  • Bouwtype: logistieke nieuwbouw en kantoren
  • Bouwjaar: 2020
  • Oppervlakte: 492 m2

Life Supplies produceert additieven voor dierenvoeding. In 2020 gingen onze constructive challengers in hartje Kempen aan de slag met de bouw van hun nieuw hoofdkantoor en aanpalend magazijn, een mix van traditionele en industriële bouwmethodes. Met een modern en verfrissend eindresultaat, wat ons betreft. Ook een kijkje binnen nemen? Bekijk de video hier.

life supplies olen industriebouw kempen

3. Sapim  – Wilrijk

Bij de grote wielerfanaten doet de naam Sapim zeker een belletje rinkelen. De Belgische fabrikant van fietsspaken voorziet zowel de professionele als de amateurrenner van stabiele wielen en doet dat sinds 2021 vanuit hun vernieuwde hoofdzetel in Wilrijk. Met edibo als kopman tijdens de verbouwingswerken, waarbij we zowel de productieruimtes als de kantoren uitgebreid aanpakten. Bekijk het resultaat hier.

sapim industriebouw antwerpen by edibo

4. Plukon  – Olen

Eindigen doen we opnieuw in het Kempenland, waar we ons als volleerde industriebouwers bewezen voor Plukon, verwerker van pluimveeproducten. Wij vertaalden hun groeiambities naar een forse uitbreiding – om en bij de 1.000 m2 – van hun bestaande site in de vorm van bijkomende gekoelde magazijnruimte. Met een nooit aflatende focus op de voedselveiligheid tijdens en na de werken. Projectleider Edwin Wouters vertelt je alles over deze challenging realisatie.

plukon industriebouw kempen by edibo

Industrie, productie, foodsector,…? Wij werken iedere checklist af

Na meer dan veertig jaar in de industriebouw is geen enkele sector ons nog onbekend. We kennen de mogelijke gevoeligheden en valkuilen die uniek zijn aan iedere bedrijfsactiviteit, maar zien tegelijk ook de vele opportuniteiten

Binnen een samenwerking met edibo kunt u rekenen op een enorm flexibele samenwerking, gefundeerd op een ijzersterke interne expertise van conceptfase tot en met de oplevering. En dit alles binnen een duurzaam kader. Hoever we kunnen gaan? Challenge ons en bekijk intussen onze vele andere realisaties.