Het ontwerpen van industriële constructies is de afgelopen decennia alleen maar complexer geworden. Bij edibo grijpen we dergelijke uitdagingen net met beide handen aan. We hebben alle expertise in huis om architecten en studiebureaus in de industriebouw perfect aan te vullen met het oog op een succesvolle realisatie. Inclusief de weg ernaartoe. Hoe we dat doen? Leest u zeker even mee.

Al meer dan 40 jaar lang staat edibo voor een flexibele samenwerking gebaseerd op een ijzersterke interne kennis en ervaring. Deze willen we trouwens maar al te graag delen met de andere bouwprofessionals die verbonden zijn aan de opdrachtgever. Hoe vroeger in het traject, hoe beter.

Toegewijde partner in tandem met architect

Complexere regelgeving en een almaar groeiend takenpakket zorgen voor bijkomende uitdagingen voor architecten gespecialiseerd in de industriebouw. Gelukkig houden we bij edibo van het (mee) oplossen van deze challenges.

Dat begint al van bij het voortraject. Schakel ons gerust in om mee te kijken naar voorstudies of om EPB-conforme ontwerpen mee tot stand te brengen. Of om het totale kostenplaatje van uw project zo nauwkeurig mogelijk in te schatten. Onze interne 3D-tekenaars en BIM-specialisten zorgen dan weer voor de finishing touch tijdens de ontwerpfase, om zo toe te werken naar een bouwtechnisch en kostenoptimaal bouwtraject.

Waar vinden ze bij het Hasseltse dbv architecten de meerwaarde in de samenwerking met edibo als algemeen aannemer? U leest het hier.

architect studiebureau industriebouw edibo
Weet dat edibo een bouwpartner is die al vanaf het voortraject actief voor u aan de slag gaat en zo mee de basis legt voor een sterk gecoördineerde en kostenefficiënte uitvoering op de werf.

Extra stabiliteitscheck

Ook voor studiebureaus in de industriebouw bieden we interessante samenwerkingsformules aan. Ons team van interne ingenieurs is erop georganiseerd om zowel solo als in tandem uw project – letterlijk én figuurlijk – mee te ondersteunen:

  • Bouwknopen uittekenen
  • Detailstudies uitvoeren (bv. op vlak van brandveiligheid)
  • Het omzetten van studies in uitvoeringsplannen

Het resultaat is een extra kwaliteitscheck en bijgevolg een waterdichte stabiliteitstechnische aanpak. Net zoals we dit – onder meer – voor het Duitse SEW-EURODRIVE deden.

Opdrachtgever, architect of studiebureau in de industriebouw op zoek naar een gedeeld succesverhaal?

Weet dat edibo een bouwpartner is die al vanaf het voortraject actief voor u aan de slag gaat en zo mee de basis legt voor een sterk gecoördineerde en kostenefficiënte uitvoering op de werf.

Een eerlijke, correcte samenwerking en open communicatie vormen voor ons dé fundamenten van ieder geslaagd bouwproject. Laten we dat nog concreter voor u maken tijdens een verkennend gesprek. Neem contact met ons op en we nemen u dieper mee in onze werkwijze.