In de industriebouw gaat het vaak overwegend over de gemiddelde prijs die op iedere vierkante meter van een project kleeft. Uiteraard staat kostenefficiëntie ook bij edibo centraal in ieder industrieel bouwproject. Alleen kijken wij verder dan de pure initiële investering. Hoe zorgen we ervoor dat we straks iedere eurocent binnen uw project optimaal hebben besteed over een maximale levenscyclus heen? Kijk mee in ons DNA en vertel ons wat u verkiest.

De vierkantemeterprijs: een challenge, maar geen doel op zich

Al meer dan 40 jaar is edibo een gevestigde waarde in de markt van de industriële bouwprojecten. Dat wil zeggen dat we ook al meer dan 4 decennia lang onze eigen markt hebben zien veranderen.

Met andere woorden: we kennen de industriële bouwsector door en door. Projecten zijn er niet altijd in overvloed. Op zo’n momenten kijken zowel opdrachtgever als aannemer elkaar diep in de ogen: waar vinden we het compromis? 

Wat ons betreft, doen we op vlak van kwaliteit nooit toegevingen. Een duurzaam en toekomstbestendig bouwproject is geen prijzenklopper. Toch maken we er een persoonlijke challenge van om toch een zo aantrekkelijk mogelijke prijs met u overeen te komen, binnen de hedendaagse kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. Hoe we dat waarmaken?

1. Wij zijn geboren specialisten

Wie vooroploopt, heeft het beste zicht op wat komt. Bij edibo zit het niet in ons DNA om ons weg te stoppen. Dat maakt dat we sinds onze opstart in 1981 de complexe bouwprojecten niet schuwen. Integendeel zelfs, we houden ervan.

Het gevolg is dat we vandaag nog altijd groeien dankzij de unieke learnings die we na iedere oplevering met ons meenemen. En daar profiteert u als potentiële opdrachtgever uiteraard volop van mee, van oorspronkelijke offerte tot eindfactuur.

hoogtewerker edibo bouwwerf
Wat misschien nog het meest zegt over de prijs per m2 binnen een industrieel bouwproject? De manier waarop een bouwteam op ieder mogelijk scenario is voorzien. Ook op de onvoorziene.

2. Interne studiedienst als meedenkers

Achter ieder edibo-project schuilt een ijzersterk team van constructive challengers. Te beginnen bij onze werkvoorbereiders en interne studiedienst. Hun enorme theoretische expertise in de moderne industriebouw vormt het fundament van een geloofwaardige, betrouwbare én realiseerbare offerte.

Of ze nu de aan de basis staan van ieder bouwplan of instaan voor de kwaliteitscontrole van een externe collega: ons team achter de schermen geeft mee vorm aan een industrieel bedrijfsgebouw dat nog vele tientallen jaren operationeel relevant en productief blijft.

3. Flexibiliteit als verschilmaker

Wat misschien nog het meest zegt over de prijs per m2 binnen een industrieel bouwproject? De manier waarop een bouwteam op ieder mogelijk scenario is voorzien. Ook op de onvoorziene.

Een flexibele industrieel aannemer zal nooit in paniekmodus gaan met alle ondoordachte beslissingen van dien, maar te allen tijde het hoofd koel houden. En als dan toch de duivel ermee gemoeid lijkt te zijn? Weet dat u zelfs dan op ons kunt blijven terugvallen en we constructief blijven meedenken op vlak van budget en oplevertermijn.

Wat is de juiste prijs per m2 voor uw industrieel bouwproject?

Daar komen we alleen met zijn tweeën achter. Bij edibo begint iedere potentiële samenwerking met een open gesprek. U stelt ons uw bouwplannen voor, wij bieden een volledige inkijk in onze aanpak en in ons bedrijfsverhaal. Om dan hopelijk de hand te schudden op een mooie, lange toekomst samen.

Neem hier contact met ons op voor een afspraak en kijk intussen zeker naar de vele edibo-realisaties over tal van sectoren heen.