Paastradities zijn er om in ere te houden! Daarom worden ook dit jaar alle medewerkers van edibo verwend met een zakje heerlijke paaschocolade van VZW De Kompanie, een inclusief creatief atelier voor (jong)volwassenen met een beperking.

Paastradities zijn er om in ere te houden! Daarom worden ook dit jaar alle medewerkers van edibo verwend met een zakje heerlijke paaschocolade van VZW De Kompanie, een inclusief creatief atelier voor (jong)volwassenen met een beperking. Zo steunen we al smullend het goede doel! Voor de vele thuiswerkers werden de paaseitjes zelfs aan huis geleverd door persoonlijke paasbezorgers Jo, Danny en Dirk.

Samen met de chocolade kwam er ook nog wat extra voor alle medewerkers van edibo. Omdat we veel belang hechten aan het welzijn van onze collega’s, zowel mentaal als fysiek, krijgt iedereen namelijk een elektronische Monizze-cheque om te gebruiken voor verschillende ontspannings- en cultuuractiviteiten. Een nieuwe sport uitproberen, een bezoekje brengen aan een museum of een dierenpark, het is allemaal mogelijk met deze cheque!