Bent u op momenteel zoek naar een betrouwbare partner voor industriebouw in Limburg? Bij edibo combineren we meer dan 40 jaar ervaring in de meest uiteenlopende sectoren met een verregaande expertise in complexe constructies. We tonen het u aan de hand van vier van onze toonaangevende Limburgse cases in de productie- en industriebouw en in de voedingssector.

1. Flanders Food Production – Lommel

 • Bouwtype: uitbreiding magazijn met verlaagde kade
 • Bouwjaar: 2021
 • Oppervlakte: 2.000 m²

Voor Flanders Food Productions in Lommel realiseerden we in het kader van een schaalvergroting nieuwe gekoelde magazijnen, cruciaal voor de verwerking en opslag van hun kaasproducten.

Hygiënische garanties en de continuïteit van de productie stonden centraal binnen dit project. Ontdek hier hoe onze constructive challengers aan de slag gingen met de nieuwbouw van deze gekoelde magazijn in Lommel.

nieuwbouw gekoelde magazijnen

2. Punch Powertrain – Sint-Truiden

 • Bouwtype: productiehallen, kantoren, testbank, logistieke hal, …
 • Bouwjaar: 2015-2019
 • Oppervlakte: meer dan 25.000 m2

Een ander mooi toonvoorbeeld van Limburgse industriebouw op de edibo-wijze. Producent van versnellingsbakken Punch Powertrain vertrouwde op ons voor de uitbouw van hun bedrijfssite in Sint-Truiden. Wij realiseerden onder meer een moderne productiehal volledig aangepast aan de hoge technologische eisen binnen de automotivesector. Kwam ook aan bod tijdens dit ambitieuze meerjarenproject: de bouw van een unieke testbank ‘op veren’.

industriebouw limburg by edibo at punch powertrain

3. BelOrta  – Borgloon

 • Bouwtype: verpakkingsloods
 • Bouwjaar: 2018-2022
 • Oppervlakte 10.000 m2

In hartje Haspengouw richtte edibo een volledig nieuwe verpakkings- en opslagloods op voor groente- en fruitveiling BelOrta. De constructie is ontworpen om te voldoen aan de strikte hygiëne-eisen voor de verse voedingsproducten die er iedere dag binnenkomen en buitengaan. Helemaal in het teken van een efficiënte logistieke stroom van boer naar consument.

industriebouw limburg by edibo at bel'orta

4. Ridgid – Sint-Truiden

 • Type: distributiecentrum en kantoorruimtes
 • Bouwjaar: 2015
 • Oppervlakte: 9.000 m2

Voor gereedschapsfabrikant Ridgid en de Limburgse investeringsmaatschappij LRM realiseerden we moderne en innovatieve industriegebouwen die ook esthetisch aan hoge kwaliteitseisen diende te voldoen. Een project dat aantoont dat naast een pragmatische aanpak ook een oog voor detail tot onze expertises behoort.

industriebouw limburg by edibo at ridgid

Stevige challenge? Wij gaan er achteraan

Bij edibo begrijpen we dat ieder industrieel bouwproject unieke uitdagingen met zich meebrengt. Net daarom hebben we onze werking de afgelopen decennia perfect afgestemd op een flexibele aanpak die in ieder scenario naadloos aansluit op uw specifieke behoeften.

Onze teams op en naast de werf zijn helemaal op de hoogte van de meest actuele bouwvoorschriften en regelgevingen in de industrie-, productie- en voedingssectoren. We gebruiken bovendien enkel de beste materialen en bouwtechniekenaangepast aan uw bouwbudget – zodat uw toekomstig gebouw straks voldoet aan de hoogste normen op het vlak van duurzaamheid.

Klaar om de plannen van uw toekomstig industriebouwproject in Limburg aan ons toe te vertrouwen? Neem contact met ons op en wij zorgen voor de aangename eerste kennismaking.