photo view
Building News
Edibo bouwt 1 van de grootste carrosserieŽn
30-11-2016
 In Kampenhout wordt de nieuwe carrosserie van Jennes gebouwd. Een project in bouwteam samen met Schellen Architecten en algemene aannemer industriële gebouwen edibo. Jennes is al bekend van de 2 concessies gelegen in Machelen en Boortmeerbeek, dit voor Volkswagen, Audi en Skoda. De werken zijn eind september gestart en zullen in maart afgerond zijn.


Eén geheel
De ligging nabij de verkeerswisselaars van Kampenhout Sas zorgen voor een optimale zichtbaarheid. Typerend aan dit project is de doorlopende luifel waardoor carrosserie en kantoren één geheel zullen vormen. Met een oppervlakte van ongeveer 5.000m² zal het een aangename werkplek worden met klantgerichte ontvangstruimtes.
 

 
Zo energieneutraal mogelijk
Jennes wilt zo energieneutraal mogelijk zijn door rekening te houden met de nieuwste systemen. Waardoor de carrosserie weinig energie verbruikt voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water.
 
´De totaalaanpak, het vertrouwen en de expertise op vlak van staalbouw specifiek in de autosector waren de doorslaggevende factoren om voor edibo te kiezen`, aldus architect Reginald Schellen.


Bouwteam?
Werken in een bouwteam zorgt voor een optimalisering en inkorting van het bouwproces waarbij Jennes, Schellen Architecten en edibo een cruciale rol spelen vanaf de start van het project. Door te fungeren als studiedienst die binnenshuis aanwezig is en als algemeen aannemer met een ruime ervaring in de sector, levert edibo een transparante offerte op maat met budgetzekerheid. Edibo kan flexibele aanpassingen doen in het ontwerp in functie van de technieken en zorgen voor de perfecte coördinatie van leveranciers zodat de beoogde planning behaald wordt.


[ terug ]