photo view
Building News
-22 C = Belgische klimaat op zijn best
08-08-2016
Frigologix is dé specialist in ‘onderkoelde’ warehousing en logistiek. Daarom houden ze bij Frigologix alleen van diepvriesruimtes, als ze ijs- en ijskoud zijn. Dus startte edibo in mei met de bouw van 5650 m² extra diepvriesexpeditie. Goed voor nog eens 8000 palletplaatsen bij de 36.000 die er al waren. Daarmee zorgt edibo ervoor dat Frigologix nog beter inspeelt op de verwachtingen van háár sector.

Klaar in februari 2017
De producten van McCain, Mövenpick, Mora, Jacques Ijs, Glacio en Farm Frites liggen bijzonder goed in de markt. En er dienen zich nieuwe klanten en activiteiten die vragen om meer toegevoegde waarde en opslagcapaciteit. Vandaar de bouw van een splinternieuw koel-en-vrieshuis. Met een koelinstallatie dat vanaf februari 2017 3500 m² diepvriesopslag permanent op -22°C houdt.

Doordacht en efficiënt
De temperatuur doen dalen, kost energie. Daarom is een goede installatie cruciaal om kosten te besparen. Dus gebruikt edibo sandwichpanelen van 22 cm bij de diepvries en het dak. Een verbindingsgang met het huidige gebouw garandeert een perfecte bereikbaarheid. En … met nu al de nodige voorbereidingen om nog verder uit te breiden.


"Topkwaliteit tegen scherpe prijs"

Henk Foole, Projectmanager: “In 2009 bouwde edibo al voor Frigologix in Lommel. Mét succes. Dat vertrouwen én de goede prijs-kwaliteitverhouding maakten het eenvoudig om opnieuw voor edibo te kiezen.” 


 
 Hebt u ook bouwplannen of specifieke vragen? Contacteer edibo voor een persoonlijke afspraak. Of laat u inspireren door de referenties.


[ terug ]