photo view
Building News
Edibo bouwt opnieuw een AVEVE plus
28-12-2015
 

In Herentals is in november een nieuwe AVEVE plus-winkel geopend. Edibo, algemeen aannemer industriebouw werkte voor dit project samen met architect Steven Bleuzé. De werken zijn gestart in maart 2015 en opgeleverd in november.

AVEVE plus?
AVEVE is gespecialiseerd in tuinproducten, planten, voeding en dierenverzorging. Er zijn 250 vestigingen in België. AVEVE plus-winkels vallen op met hun extra grote afmetingen en bieden naast het standaard aanbod ook tuinmeubelen, barbecues en maaimachines aan.

 


Winkel en appartementen
De AVEVE plus in Herentals ligt op een zichtlocatie naast de Poederleeseweg, op een boogscheut van het centrum. Het handelspand heeft een totale oppervlakte van 3.860 m², waarvan 1.500 m² kelder en 2.000 m² winkelruimte. De bovenverdieping bevat twee appartementen met een gezamenlijke oppervlakte van 360 m². 

Vertrouwen bevestigd
Eerder bouwde edibo al een nieuwe AVEVE plus in Mechelen en een logistiek distributiecentrum in Wilsele. Voorgaande projecten hebben ervoor gezorgd dat ook zaakvoerder Peter Willems een samenwerking aanging met edibo. 


Edibo bouwt ook uw winkel
De AVEVE plus in Herentals draait intussen op volle toeren. Edibo wenst de uitbater Peter Willems veel succes met de nieuwe winkel. 


Heeft u ook bouwplannen? Laat u alvast inspireren door de referenties van edibo, algemeen aannemer industriebouw. Of contacteer edibo vandaag nog voor een persoonlijke afspraak.


[ terug ]