photo view
Building News
Edibo bouwt bedrijfsgebouw voor zwembad- en welness-specialist Relex
21-09-2015
 In Aartselaar trekt edibo industriebouw sinds augustus een nieuw bedrijfsgebouw op voor Relex, een specialist in het ontwerp, de uitvoering en het onderhoud van zwembaden en wellnessprojecten. Na de afbraak van een oud bedrijfspand verrijzen de nieuwe showroom, magazijnen en kantoren van Relex op de site. Momenteel is het bedrijf nog gevestigd op twee verschillende locaties. Naar verwachting is het nieuwe hoofdkantoor klaar in december. 
Het bedrijfsgebouw heeft een totale oppervlakte van 7.250 m² en een industriële uitstraling. Die wordt benadrukt door de gevels in betonnen panelen, de grote glaspartijen en de rechthoekige volumes in grijs, wit en zwart.
 

 De blikvanger in de showroom is een langwerpige waterpartij die naar buiten doorloopt en daar als buitenzwembad dienst doet. 
 
Bij industriebouw gaat ook heel wat aandacht naar het architecturale. Aangezien de bouwheer exclusieve wellnessprojecten tot een goed einde brengt, verwacht hij van edibo een tot in de puntjes afgewerkt gebouw dat bij de uitstraling van Relex past.

Als industriebouwer focust edibo zich graag op bedrijfsgebouwen waarbij ook de architecturale kwaliteiten een grote rol spelen. Daarom is dit project alweer het perfecte bewijs dat edibo dankzij zijn ervaring, deskundigheid en nauwe samenwerking met partners en bouwheren de concurrentie steeds een stap voor blijft. 


 

[ terug ]