photo view
Building News
Eerste paalzetting - Ambachtelijke bakkerij Allemeersch verruimt capaciteiten en bouwt maar liefst 2.700mē
12-03-2015
 “Mensen samen laten genieten van gezonde en toegankelijke bakkerijproducten” is de missie waaronder het bedrijf reeds meer dan 50 jaar in de sector actief is.

Bakkerij Allemeersch is een tweede generatie familiebedrijf onder leiding van vier broers en één zus. De ambachtelijke productiewijze met de aflevering van een kwalitatief hoogstaand eindproduct wordt hoog in het vaandel gedragen. Het gebruik van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten gecombineerd met een productie, conform de strenge hygiënenormen en met inachtneming van de nodige verwerkings- en rusttijden, zorgen ervoor dat deze kwaliteit steeds gegarandeerd wordt. Dankzij deze door de jaren heen verworven vakkundigheid heeft het bedrijf sedert 2012 ook het “Kroonbakker” label en sinds 2014 het “Hand Made In Belgium - HIB” label in huis.


 
Vandaag heeft Rudy Allemeersch samen met Herman Swings de eerste paal gezet als startsein voor de bouw van hun nieuwe vestiging, productie en nieuwe winkel, te Kampenhout. Edibo industriebouw zal het bedrijfsgebouw realiseren in samenwerking met Architeam, die zorgden voor het mooie ontwerp. De voorlopige oplevering van het project is reeds in juli voorzien.

“Mede door onze jarenlange ervaring in de voedingssector en een nauwe samenwerking op maat, zal het gebouw perfect afgewerkt worden volgens de strengste hygiënenormen”, aldus Herman Swings, gedelegeerd bestuurder van edibo industriebouw.


[ terug ]