photo view
Building News
BMW Gregoir Puurs, met nieuwe concessie, is klaar voor autosalon 2015
12-01-2015
 
Zopas heeft de opening plaatsgevonden van BMW Gregoir Puurs.“Het bestaande gebouw werd grondig geherstructureerd om de klant nog beter, efficiënter en kwalitatiever van dienst te zijn”, aldus Hervé Gregoir.

 
“Bij de renovatie en uitbreiding is er gekozen voor een non-stop shopping concept waarbij showroom, Premium Selection en carrosserie onder één dak zijn ondergebracht.”

Met een grondoppervlakte van 1.900m² en een verdieping van 850m², zal er plaats zijn voor een vijftigtal auto´s. Het ontwerp van architectenkantoor Lécharny & Bertrand, is volledig conform volgens de BMW architectuur- en interieurvoorschriften.

Onder meer door de uiterst snelle en efficiënte engineering, in samenwerking met het ingenieursbureau DS Engineering, was het mogelijk om de werken al te beginnen in augustus en kant-en-klaar op te leveren in december. En zo is de vernieuwde concessie 100% operationeel voor het aankomende autosalon.  
 
Edibo bedankt alle partners, leveranciers, onderaannemers voor de fijne samenwerking en wenst hen het beste toe met het nieuwe jaar. Met Gregoir Puurs als geslaagde afsluiter van 2014, kijkt edibo al uit naar de volgende samenwerking op maat in het nieuwe jaar.

Video opening BMW Gregoir Puurs, 7 januari 2015:
 


 
 

[ terug ]