photo view
Building News
edibo bouwt 9de Porsche Centre van BelgiŽ in 10 maanden tijd
11-12-2014
 
D´Ieteren besloot met een 9de Porsche Centre, ditmaal in Mechelen, zijn netwerk uit te breiden. Door de strategische ligging langs de E19, staat het in voor een optimale bediening van Vlaams-Brabant, het Waasland en het noorden van Brussel. Een toonzaal van circa 1.200m² zal ruimschots plaats bieden voor 19 Porsche modellen.


“De komst van de Macan, een compacte SUV met de genen van een sportwagen, de uitbouw van hybride motoren en het blijvende succes van het bestaande gamma lagen aan de basis van de beslissing van D´Ieteren Porsche Import", aldus Claude Willaert, manager Porsche Centre Mechelen.


Het gebouw dat deels bestaat uit beton en deels uit staal is volledig volgens de richtlijnen van het hoofdkantoor in Stuttgart-Zuffenhausen. Gerealiseerd met het studiebureau D+A en edibo als algemeen aannemer, weer een perfect voorbeeld van een samenwerking op maat.


20 januari zijn de werken gestart en 7 november was er de oplevering van Porsche Centre Mechelen. Een concessie met een totale oppervlakte van zowat 3500m² en het eerste greenfield project voor Porsche. Wij, edibo als algemeen aannemer zijn er dan ook fier op om ons steentje te mogen bijdragen aan dit project.

[ terug ]