photo view
Building News
Deckx-team Turnhout kiest opnieuw voor edibo “met de overtuiging dat het een herhaling wordt van het succesverhaal van in 2008 .”
08-07-2014

Autobedrijf Deckx-team in Turnhout is concessiehouder  voor Volkswagen en Audi. Na de nieuwbouw van 4.540m² showroom en werkplaats in 2009, beslist Deckx-team om opnieuw de handen in elkaar te slaan met edibo. Ditmaal voor het bouwen van een kantoorruimte, voor de verkoop van tweedehandswagens. 

Deze toekomstige kantoren zullen zich situeren op het perceel langs hun huidige Audi showroom. Het ontwerp van het Turnhoutse  AIM onderscheidt zich met een overkraging van 6m, een ultieme slankheid en een ongeschonden vlakheid. 

Waarom heeft u terug geopteerd voor edibo ? Bouwheer Eric Baumers : “5 jaar geleden hebben wij onze concessies volledig opgericht voor Volkswagen en Audi. Dit was een hele goede samenwerking. Achteraf hebben we getracht elkaar te vinden om terug in zee te gaan met de overtuiging dat het een herhaling wordt van het succesverhaal van in 2009.”U spreekt over een hele goede samenwerking ? Kan u wat meer uitleg hierover geven ?
Het is en blijft een KMO, een uit de kluiten gewassen KMO. Maar zeker geen gigant van een bouwfirma zodat je on speaking terms kan gaan op alle niveau’s , dit op een soepele en snelle wijze. Datgene heeft ons indertijd geïnteresseerd en  is  door het succes van in 2009 ook nu ons bijgebleven.


[ terug ]