photo view
Building News
Edibo bouwt eerste officiŽle Porsche Centre in Limburg - eerste paalzetting
26-06-2014
“Het is zo dat de locatie in Geel te klein is geworden. Mede door de lancering van de Macan is ons verkoopvolume op 8 jaar verdubbeld“,
vertelt Thierry Brialmont, afgevaardigd bestuurder van Porsche Centre Verellen in Geel. 


Het  nieuwe Porsche Centre wordt gebouwd langs de autosnelweg E313 Hasselt – Antwerpen, op een zichtlocatie in de nieuwe KMO-zone Korkdries te Beringen en zal operationeel zijn in maart 2015.
De nieuwe showroom heeft een vloeroppervlakte van 850 m2, meer als het dubbele van de huidige. Het design is volledig volgens de richtlijnen voorgeschreven door het hoofdkantoor van Porsche in Duitsland. Met als meest in het oog springende kenmerk, de prachtige parabool in de aluminium gevel. Edibo zal dit project realiseren samen met D+A Consult en Mamu architecten.
 

Het is niet de eerste keer dat edibo met Porsche samenwerkt. In Drogenbos bouwden we reeds een nieuwe werkplaats met kantoren en in Mechelen wordt eind van het jaar een volledig nieuw Porsche Centre opgeleverd.Edibo focust zich graag op bedrijfsgebouwen met speciaal aandacht voor het architecturale. Precies daarom is deze opdracht alweer een perfect bewijs dat ervaring en deskundigheid edibo een voorsprong geeft op haar concurrenten.
[ terug ]