photo view
Building News
Juma Mechelen de eerste BMW garage volgens de nieuwe voorschriften in Vlaanderen
14-04-2014
 Al 28 jaar is Juma een begrip in de automobielsector. Het bestaand gebouw werd grondig onder handen genomen en uitgebreid om nu nog meer dan ooit gericht te zijn op de klanten. Het resultaat, een eigentijds en zakelijk ontwerp van DBV-architecten gedaan volgens de door BMW gelanceerde nieuwe architectuur- en interieurvoorschriften. 
  " Door de eerdere positieve ervaring in de samenwerking, koos Juma weer voor edibo."

Wanneer je de toonzaal of de werkplaats binnenkomt, valt het onmiddellijk op dat de belevingswereld van de klant centraal staat. De allerlaatste guidelines van BMW werden gevolgd, en zo is Juma de allereerste dealer in Vlaanderen die de nieuwe de architectuur- en interieurvoorschriften van het topmerk heeft gevolgd.Tijdens de uitbreiding en verbouwingen bleef Juma werkzaam zonder invloed van de uitbreidingen en verbouwingen.  Zo werd de uitbreiding eerst gedaan zodat het personeel  kon verhuizen en het oude gebouw onder handen kon genomen worden door edibo.  


De receptie, “het hart van Juma” dat middenin het gebouw staat kon niet verhuisd worden. Gedurende de werkzaamheden heeft edibo de continuïteit van de garage helemaal kunnen waarborgen en elk omzetverlies kunnen voorkomen. Zo werden de moeilijke structurele verbouwingswerken aan de centraal gelegen receptie ’s nachts uitgevoerd. Tijdens het bouwproces werden er maar liefst 244 wagens verkocht. [ terug ]