photo view
Architect
Edibo waardeert de rol van de architect. Met respect voor het ontwerp wenst edibo samen met architect en bouwheer de meest optimale oplossing uit te werken tot ieders tevredenheid.
Het streven naar toegevoegde waarde binnen de opeenvolgende fasen van het bouwproces resulteert zich in creativiteit en probleemoplossend vermogen.

Creatief in Visie

Edibo streeft samen met de architect naar maximale klantentevredenheid. Duurzame projecten zijn het resultaat van een respectvolle dialoog met alle partners, een integraal kwaliteitsbeleid en een gerenommeerde afwerkingsgraad.

Creatief in Partnership

Edibo waardeert het vertrouwen van zijn klant en de rol van de architect. Door middel van complete en gedetailleerde offertes demonstreren wij een open communicatie zonder verrassingen. Met respect voor het budget, planning en uitvoeringstermijn. Edibo wenst zich te profileren als betrouwbare en degelijke bouwpartner die u bijstaat in het beheer van industrieel vastgoed.

Creatief in Concept

Meedenken met architect en bouwheer vanuit de conceptfase verhoogt de economische en bouwtechnische efficiëntie. Bovenop functionaliteit voegt edibo graag een esthetische meerwaarde toe in functie van de representatiewaarde van de onderneming.

Creatief in Ontwerp

Edibo’s interne studiedienst is creatief in het vinden van bouwkundige oplossingen. Sterk in stabiliteitsstudies, pro-actief in Fire Safety Engineering. Edibo staat garant voor de economische en bouwtechnische optimalisatie van een project.

Creatief in Uitvoering

Van deeloplossing tot turn-key bedrijfsgebouw, Edibo speelt flexibel in op de noden van de klant. Know-how en ervaring liggen aan de basis van onze persoonlijke aanpak, correcte projectbegeleiding en kwalitatieve nazorg.